Scroll Omlaag Scroll Omhoog

Samen verbeteren Samen vooruit met dementie

Doe mee aan onze evaluatie

De website van Samen vooruit met dementie is nieuw, we willen graag leren van mensen die gebruik maken van de website. We willen ontdekken of en op welke manier Samen vooruit met dementie invloed heeft op mensen met dementie, mantelzorgers en zorgverleners.De gegevens worden ook gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek om dementiezorg en -ondersteuning in de toekomst te verbeteren.

Hoe kan ik mee doen?

  • Vul een korte vragenlijst in over de website van Samen vooruit met dementie. We zijn benieuwd naar je mening en je ervaringen. De vragenlijst bestaat uit vijf meerkeuzevragen.

 

  • Neem deel aan een interview over je ervaringen met Samen vooruit met dementie en dementie zorg en ondersteuning. Deelname duurt ongeveer ongeveer 30 minuten. Een online of telefonisch interview behoort tot de mogelijkheden. Meld je aan via de oranje knop! Dan neemt het onderzoeksteam contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden en de afspraak voor het interview in te plannen.

 

  • Neem deel aan een uitgebreidere vragenlijst als je dementie hebt of mantelzorger bent. Dit duurt ongeveer vijftien minuten. Deze vragenlijst gaat onder andere over jouw kijk op dementiezorg en -ondersteuning. Mocht je de vragenlijst liever op papier invullen, neem dan contact op met de onderzoekers. Je vindt de contactgegevens onderaan deze pagina.

 

Meer informatie?

Voor meer vragen over de evaluatie kan je contact opnemen met de onderzoekers via m.hevink@maastrichtuniversity.nl of 043 – 388 1022.

Dit project is goedgekeurd door de medisch-ethische toetsingscommissie van het MUMC (METC 2021-2746).